O tak...
Zostałam schakowana jakoś z tydzień TEMU...
Mój 21 lvl Sorka i 15 lvl Rookstayera poszedł się pier...
Miałam dobre eQ...
Ale niski Mlvl...
Ta postać była moją pierwszą jako tako z najwyższym lvl i miała wiele niedoskonałości, które były bardzo widocznie. Nie będę się rozpisywać.
Pisałam z tą osobą, która mnie schakowała.
Gra na moim Sorcerer'u, ponieważ, jak twierdzi, ta postać przynosi mu szczeście. O.oSchakował mnie przez konto mojego dobrego kumpla. Napisał tak: "Popatrz jestem na jakiejś czarnej liście [podał stronę] zobacz bo nie wiem o co chodzi. Weszłam, bo w końcu myślałam, ze to od kolegi. Weszłam. Strona identyczna jak do logowania się na tibia.com. Identyczna! Zalogowałam się. Wywaliło mnie. Chciałam zalogować się jeszcze raz i... podany numer bądź hasło nie jest prawidłowe. Chciałam wejść na Tibię - to samo. Najgorsze jest to, ze nie miałam R-keya, którego zaleca się wyrobić. Owy hacker oddał mi moje konto ze zmienionym hasłem. Weszłam... kolega dał mi rzeczy... Nie wiedziałam, ze ten Hacker wyrobił sobie R-keya na moje konto... I wieczorem chciałam się zalogować, ale nie mogłam. Zmienione hasło.
Teraz mam nową postać. Również Sorcerer.
Morał: Nie wchodzić w żadne linki. Nawet od kumpli!
Dziękuję za uwagę.
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada.
|