Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gypsy
I po roku utrzymywania normalnych stosunków z Niunkiem przypomniałeś sobie nagle ile to ja ci złego w życiu zrobiłem ...
btw. pro eful szpaj jestem powiedziałem Kermitowi ze go idziecie bić na askarze i ze mu zlurowałeś gsy na pohu 
W sumie to moim zdaniem mniejsze szmacenie sie niz w twoim przypadku, w dniu wybuchu wojny AIE vs Tengu opowiadałeś jak to zajebiście żyjesz z Athwoodem i ogólnie jak go kosiasz (...) i że zawsze będziesz z nim, zmieniłeś zdanie jak AIE wbiło 10 fragów
Widocznie inaczej definiujemy pojęcie "szmata"
Up
Elokwencja FTW! _/_/_/

|
kotku wypucuje ci chetnie ze nie gralem sam na mispexie;p logal sie czasem drugi owner Maciek

tzn. on systka robil

i on pucowal ze za chuja do zadnej wojny nie dochodzimy a ja po prostu zrobilem to co uwazalem za stosowne nie mowilem ze nie dojde

a co do hacku xatalona..kilka dni temu zerwalem uklad z tamtym ownerem i po prostu z nim nie gram;p podlapal sobie xatalona i z tego co wiem to go opierdolil(nie jestem w 100% pewien ale tak mi sie wydaje) co do tego sprzedawania duzo wiecej zrobiles

i ja i ty dobrze o tym wiemy,kotku

na dalsze twoje posty nie bede odpisywal po prostu nie chce kontynuowac konwersacji i nie chce zasmiecac forum

dziekuje