Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2008, 21:56   #5215
Torog Velrock
Użytkownik Forum

Torog Velrock's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
Torog Velrock ma numer GG 6504355
Domyślny

się za in... in... inzpireowauem i zrobiłem To
Ukryty tekst:

Mimo tych "Kropek" na obrazie wkuł nie których kości, nie przeszkadzają one kiedy postawi się obraz na Piasku (Białych kropek na białym nie widać no nie ?)

Żebra są grafiką 32x96 a Głowa jest 64x96 ;]ale był by kosmos jak by w przyszłości Cipsoft zaczął robić Munsterki 96x96 - 128x128 ale to by było wyperdzielczo wielkie xD ;]

Humm hum hum... spróbuje zrobić - tylko że nie wiem czy dzisiaj skończe ;]
Poza tym 2 uwagi
1. Wcale nie robisz "Dobrych" Lokacji ;] Racja jest w tym że nie są one złe. Były by one "Dobre" jak byś Dawał więcej Dodatków do terenu a nie tylko... jak by to trafnie ująć... Dodatków do Mapy. Chodzi o to że taka Rozgwiazda może być 1 - max 2 na mapce ponieważ są "Duże" i bardzo rzucają się w Oczy, za to Nie dajesz w ogóleDodatków do np. Trawy jakaś kępka trafki czy innego dziadostwa. Po prostu skupiasz się na Jednym (Lilie na wodzie, i Rozgwiazdy na plaży), ,a mógłbyś się nie skupiać na Jednym, tylko na Kilku. - Wytłumaczę to prościej zamiast 3 Rozgwiazd, daj jedną rozgwiazdę, jeden Kamień, żółwia, Kraba,i może w jakiejś dziupli obok kamoka dać 3 jajka rzulffiia? - czy Taki świat nie wyglądał by na lepszy ? ;]

2. Ekhem - Zmień obrazek w podpisie ;] twój waży AŻ 221 kb - jest to 11 krotnie więcej niż jest dostępne w opisach - a niestety "Hide" nie zmniejsza wagi obrazku i dalej server jest obciążony

Offtopując:
Czemu qrde ja dostałem Warna za to że mój podpis (w hide) ważył 55 KB. a wszyscy którzy mają obrazki w podpisach (też w Hide) z dużo większą wagą nie dostają warnów - ;/ idę się po szlachtać ;/

Aha w sumie to jeszcze jedną uwagę znalazłem ;]

3. Forum to nie chat - nie odpisuj post pod postem - możesz edytować ;]

Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 14-06-2008 o 22:27.
Torog Velrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem