Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
eh... zawsze jak przegrywacie nie ma lidera , jak wygraci to jest o,o , siedzac na misku czasami wiem ile osob gra na waszych charach i to nie tylko z hiberny , swiadczy o tym wasz vent ;P , kase moze i macie ale nie sadze ze dostajecie ja od leszcza ( odpowiedz kilki z waszych w tym nawet vice " leszczu nie daje kasy , da pod koniec wojny )
|
Jesli siedzisz na misku to nie potrafisz tego dobrze wykorzystac. Lechu zarzadza kasa i daje ja kazdemu magowi,palkowi (zadziej najtowi, bo najt nie potrzebny jest tak bardzo) chociarz nie powiem ze niektorzy najci dostaja kase. U was wlasnie tak jest ze kase dostaje Alunir, ty , kajko, fert ( kasy nie ma to go luki sponsoruje), czyli wazne osoby , ktore moga cos zdzialac znaczy zdzialac wiecej niz pozostali, a to ze wzgledu ze sa hlvlami albo magami.
Cytuj:
A co do elfa albo innych botow , polowa od was go posiada i nie zaprzeczaj bo tak jest i kazdy o tym wie . obydwie gildie to uzywaja wiec po co ta gadka ( sam divox przyznal po openie na ank wczesniejszym ze przegrali przez debuga elfa bo duzo osob mialo )
|
Zle mowisz, polowa to jest okolo 38-40 osob, a my normalnie takiej frekwencji to juz dawno nie widzielismy na vent o,o. U nas elfa posiada do 17 osob to jest Max, z czego pare osob to najci (lól)(~10%) palkowie,(35%) i magowie/druidzi.(55%)
Nie wiem jak inni ale odkad na ostatnim openie, popadali od nas przez debugi, ja osobiscie juz nie wlanczam elf bota ;o , i z tego co gadalem z ludzmi tez nie wlaczaja go. Zreszta dostalismy tak jakby zakaz wlanczania go

[quote=Medivh Shady;2113771]Co do naszej kasy , akurat wymienione osoby nie potrzebuja kasy od lukiego O_o/QUOTE]
Nie potrzebuja , ale dostaja.
Cytuj:
A co do port hope battle owszem przegralismy bo za bardzo poczulismy sie pewni , pozatym zobacz jakim my teamem wybieglismy a jakim wy ( lvl i wokacje). Nauczcie sie przegrywac a nie pierdolcie glupot typu elf albo brak lidera .
|
Team byl wyrownany, fakt my moze mielismy wiecej hlvlowych postaci, ale za to wy mieliscie o te 10 osob wiecej + dwie 45-iątki, i z tego wynika ze mieliscie wieksza sile sd niz my, mimo to przegraliscie, i z tego sie ciesze, oby wiecej takich spontanicznych akcji