Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2008, 22:51   #81
Hakuoh
Użytkownik Forum

Hakuoh's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

Tak się zastanawiam...
Ten tutorial może niech jeszcze będzie, ludzie się odczepią prosząc "plixowato" i tym podobne o jakieś eq (bo dostaną coś na początek) lub przestaną padać jak ostatnie debile tylko nauczą się grać.
Jednakże nic teraz nie zatrzyma plagi botów. 2 aktualizacje zniszczyły doszczętnie Rookgaard - addony i wyrównanie profesji. Była jeszcze trzecia, jednak wyleciało mi z głowy. Niestety nic nie powstrzyma tej plagi. Już przepadło.
Chcę również zmieść nadzieje, że w nowych lochach dla 8 poziomów będą prawdopodobnie potwory, za które nie można zdobyć doświadczenia. Tak więc nie myślcie, że tam poexpicie (zwłaszcza, że będzie ostry tłok).
@.hobnail
A co z tymi, którzy po prostu mieli ochotę być rookstayerem bez żadnych celów (czyt: szpanowanie/pomaganie)? Ja na przykład wolę polegać na sobie nie patrząc na innych.

Na pełne rezultaty proponuję poczekać na Test Serwer/Update, ponieważ na dzień dzisiejszy nie wszystko jest jasne.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.