Oh nie! To takie straszne!
Co za OTS się robi z tej Tibii!
Gracze dostaną brass seta i ŁUKI! No bez przesady, ludzie.
Na ots'ach to dostajesz na start np. k-seta. Na pewno nie będą mówić fri itanz.. no fakt, tyle że i tak będą prosić o kasę.
Tutorial.. Co wam to, kurwa, przeszkadza? Nie musicie tego przechodzić, zakładam, że nawet ktoś, kto nie umie grać nie przejdzie go. Czy wy grając w np. COD przechodzicie tutoriale typu: "jak szczelać?11one" ?
O nie, mam sentyment do postaci

Jak usuną Tibię to sie powiesisz? ;[
Poza tym plujecie się o to, że Cipsoft robi wszystko dla kasy.
A czy ktoś kiedyś temu zaprzeczył? Też nie chciałbym marnować pieniędzy, żeby sobie FACC pograł(tzn. niech gra, ale jednak jakieś zwroty trzeba mieć). Dlatego powstał PACC, a skoro twórcom jest znane pojęcie reklamy, to jej używają, nie?
Update oceniam na +. Dlaczego?
Questy, które MOŻE będą czegoś wymagały(wykluczam spoilery).
Zmieniony system rozmów z NPC- brak kolejek.
Odmienione wyglądy miast- cieszy oko.
Wagoniki w Kazz- można wreszcie szybciej się dostać do różnych miejsc, bo akurat w Kazordoon można było się zgubić. Poza tym nie są to prymitywne teleporty jak na OTS, tylko wagoniki, które mają coś do miasta w górze..
Tutoriale- niewielka część prawdziwych newbie może z nich skorzysta, a i ja nie pogardzę, gdyż ciekawi mnie wygląd takiego startu.
Skończyłem MONOlog, raczej nie mam czasu żeby tu wrócić ani by przekonywać malkontentów o słuszności zdań.