Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spadlemzkrzeslabaruteq
Jeżeli masz takich kumpli jak baruteq to gratuluje wcześniej pisałeś że kumple się za ciebie wstawią ahahahahah sądząc po wyglądzie barutqa ty nie wyglądasz lepiej aha możesz mi jeździć po starych i w ogóle ale tego nigdy nie przebijesz fotka barutqa Own3d

Baruteq jak zawsze ręce rozłożone jak paker ahaha przebijesz to hansu?
|
Przebil to jabym Ci pysk leszczu -.- Nie wazne jak kto wyglada ale jaki ma charakter? na choj mi taki kolezka ktory ma w bicu 12112342134324234 cm skoro nawet zdanie zlorzyc nie umie i jest zjebany jak speedy lub ty? Owszem duzych kumpli tez mam, przykladowo takich co by speediemu leb jednym strzalem usuneli ale nie wiem czy wiesz ile czasem moze zalatwic rozmowa.. chociaz nie, koksom potrzebna jest solowa... i huj cie to obchodzi jak wygladam [a przeciez dawalem foty na forum, ale za glupi jestes zeby poszukac] sam pewnie wygladasz jak cipa -.^
Ps. nie wstydze sie zadnego mojego kumpla, w czlowieku liczy sie nie wyglad tylko wnetrze, ale zawsze bedzie banda kretynow ktorzy to inaczej widza i dlatego potem mowia "Polacy agresywny narod, niemal jak neandertalczyk..."
Ps2. Owszem mam dziewczyne. Nie Speedy, nie jest pasztetem wyglada lepiej niz najladniejsza dziewczyna jaka na Ciebie spojrzy... [mowimy o tych z ilorazem powyzej 110] Narazie betoniary....