Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2008, 15:27   #1413
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

Wiborov to duzo gada malo robi jak narazie

Co do Wizza hmm ja fail ? jak narazie jesli chodzi o tibie nie mam kompleksow typu nic nie moge co ja zrobie zesram sie pod ssiebie niemam juz zycia jak to ty masz

Co do rl mam wiecej kumpli ,wiecej wlasnej zarobionej kasy, wiecej Polski i zagranicy zwiedzilem niz ty, mam dziewczyne i normalnych rodzicow

za to ty masz Floova, kase w tibi, zwiedzasz codziennie mape biegajac msem po niej zeby odlosnic kazda wyspe calkowicie,a co do zagranicy to zwiedzisz jak cie moze kiedys wywioza do psychiatry bo unas niema takich fachowcow zeby tkaie stadium choroby wyleczyc. A dziewczyne to ty na plakacie widzisz albo w cosmopolitanie.

I przestan postowac wiem powtarzamy sie ale co mamy pisac to sa fakty to jest prawda zreszta jak tylko to sie w okol ciebie dzieje to niema co opisac innego.Bo kazdy twoj dzien wyglada tak samo

PS. Zobacyzmy jakei ty argumenty bedziesz mial jak zaczniemy wygrywac wojne juz nie bedzie ze nie mozemy nic i ze jestesmy skonczeni jak narazie ostatni open 16:1 wiec no niewiem jak to bedzie ciekaw jestem ile razy jeszcze Xoo was obsra grajac na Valori zanim ockniecie sie ze was wyhuja

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 15-06-2008 o 15:30.
Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem