Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2008, 07:25   #231
Matatix
Użytkownik Forum

Matatix's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
Matatix ma numer GG 6890082
Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szast11 Pokaż post
To najlepiej odrazu 8 lvl i na maina bo rook to przecież taki prosty no i od tego nie będzie więcej 100 lvl'i -.-. Mi osobiście tutrioal nie przeszkadza te 10% nowych graczy jest na tyle inteligente i znające angielski by go przejść, zrozumieć i nie pytać potem ludzi o pierdoły. Ale większość nawet nie zrozumie treści lub go ominie a potem zonk <patrz dzieci 8-12 lat>. Zaś ten pokój życzeń to poracha. Jak to choćby fabularnie wyjaśnić? Tibia ma wogóle coś takiego? Dno.

Zgadzam się ... dno dno dno ... czasem się zastanawiam czy ten pierwszy tutrioal przed rookiem nie powinien być obowiązkowy(chyba macie dość open dor plx jak użyć liny? -.-) , a sam rook do 15 lvl(żeby newby i nooby nauczyły się grać) ale rozbudowany i dodane conieco(żeby się im nie nudziło) ..... a jak wy sądzicie ?

Ja niecierpliwie czekam na upade bo mam zamiar założyć nowa postać i zobaczyć jak to tam pomyśleli i porobili...
Ale ciagle się trzymam założenia żeby dodali profki() i ze 2 standart offity()itemki() oraz expy().....

A gdyby tak jak przedtem dali podwojny exp na 1 tyg ? ?