Ja tego forum nie rozumiem, ludzie zamiast sparwdzic banalnie info na necie, ba na t.pl wszystko jest (tibia.pl jak co, bo zaraz jakis kretyn na priv mi napisze, ze ine strony "reklamuje" i mam hunta od jego "koleguf kturzy majom po dwónastym lefelu!"). Zapewne mysli: ODKRYLEM SUPER TAJEMINCE WOW LOLWOWOWOWOW!!!!111oneoneone! MUSZE NAPISAC NA FORUM, DOSTANE EM PE A OD GJE EMA I PEWNIE TYSIECZNY LEVEL I DOMEK!!! No tu was rozczaruje, w TIBI NIE MA NIC, czego bardziej obeznani gracze by nie odkryli/nie wiedzieli. Jak masz xx lvl i sie chcesz o cos, co tobie sie wydaje trudne (ja to rozumiem), np przejscie do AB ale to nie znaczy, ze dorazu piszesz posty na forum lepiej bedzie sie zapytac kogos na game chacie. Jesli nie znasz na tyle angielskiego, zeby sie porozumiec z kims na tymze kanale (powiedzmy sobie szczerze, 99% polakow grajacych w tibie umie i rozumie tylko buy, fuck, sell, bye, hi, I, go) to lepiej w to nie graj...
Taki maly oftop, oczywiscie nie podaje tu kokretow, wiec nie macie powodu sie zrazac moimi "myslami"
#Topic do zadnego miasta nie jest trudno sie dostac na terenie dla facc, nie boj sie podrozowac DROGAMI, bo tam nigdy nie spotkasz niczego lepszego od beara.
oraz... :
Trzeba bylo sie zapytac kogos na Game Chacie, w depo jakiego kolesia, ewent. kolegi, ktory lepiej zna sie na rzeczy. nastepnym razem 5x sie zastanow, zanim zalozysz jakis temat
Pozdrawiam, ~Argon
##Dobra moze mnie troche ponioslo, to temat dla poczotkujacych ale i tak ZANIM COS NAPISZECIE poszukjacie jakis info o tym