Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś
Hmm Thero a ty moze grales kiedys na Harmonii palkiem ? bo pamietam kumpla z dawnych lat swietnosci tibii(ba to byla chyba wersja 7.4) ktory mial podobny nick do twojego Username. W sensie poczatek byl Thero a koncowka mizold czy jakos tak.
|
Nie, to nie ja.
Cytuj:
Btw ostatnio zacząłem ogladac anime The Melancholy of Haruhi Suzumiya i powiem wam tak. 1 odcinek na tyle mnie odstraszyl ze odrazu przeskoczylem do 4. Nawet nie sprawdzajac czy 2 lub 3 byly ok. A moze wy mi polecicie jakies anime podobne do clannad, true tears, kanon, Myslef Yourself, Oneagi Twins, etc.
|
Nie pytałeś już czasem o to? Kanon 2006.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hazuma
Nie wiem czy jeszcze pamietasz noobka o nick Blood tiger knight kturego wspomogles fs'em ;s
|
Ano pamiętam. Ciężko byłoby zapomnieć.

Tym bardziej, że jeszcze rok temu wysłaliśmy sobie po PM na t.orgu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior
Ludzie, edytujcie posty 
Co do rozmow, czy ktos tam kogos zna, to tez na priv albo na gg albo gdzies, oby nie tu, zeby smietnika nie robic.
|
Nie marudź. Wszystkie posty mają coś wspólnego z tematem.
Cytuj:
Wlasnie koncze ogladac Chobits (22 odcinek teraz). Anime wydawalo sie na luzne, ze nie bedzie sie dzialo nic ciekawszego, a tu okolo 15-16 odcinka ukazuje sie duzo watkow tajemnicy Ogolnie, pozytywne wrazenia.
|
Przyznam nieśmiało, że płakałem pod koniec. Jakoś mnie tak wzięło...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich
Mam pytanko jedno - na jakim kanale mogę oglądać anime ????
|
Kiedyś na TVP Kultura był Cowboy Bebop, nie wiem, czy jeszcze jest. Oprócz tego na 4FTV leci Samurai Champloo. Profanacje anime można obejrzeć na Jetix/TV4.