@LovePA
Jak Ci sie coś nie podoba to zmień obywatelstwo na szwedzkie ja płakać za Tobą na bank nie będę.
Coś pisałeś o pukawkach. Ja potrafię Ci wytlumaczyć Twoje zrażenie do zabaw dziecinnych. Spowodowane jest to wszystko tym, że jak Ty byłes małym "polaczkiem" koledzy z podworka nie chcieli się z Tobą bawić, a teraz siedzi taki człowiek przed monitorem i twierdzi, że takie zabawy to dziecinada. Sorry ale np. paintball to też taka jakby zabawa pukawkami. Ja uważam, że mężczyźni i tak do końca nie dorastają i lubią czasami obudzić w sobie takie beztroskie dziecko. Ale to tylko moje zdanie i pewnie zaraz będzie dużo krytyki na temat tego twierdzenia.
Pisałeś również coś o braku prądu we wschodniej części Polski. Dobra ale jak mi się dobrze wydaje to ostatnia większa awaria prądu była w Szczecinie to wschodnia Polska? Kolejna super zaleta zachodu to np. Czyste powietrze na mazurach a zj***ne na śląsku? Nie będę oceniał poszczególnych partii Polski, ale i zachód i wschód posiadają wady i zalety. Trzeba patrzeć na życie realnie a nie pod WPłYWEM EMOCJI lub opowieści starszych kolegÓw panie "LovePA".