Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2008, 23:27   #2553
Michael Rzotkiewka
Użytkownik Forum

Michael Rzotkiewka's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina Pokaż post
Co wy myśleliście, że my awansujemy w takiej sytuacji ?:x Ja tam obserwowałem grę Rogera( ofc wspaniałe zagrania) i Boruca( nasz mistrz ), Smolarek gdyby grał od początku może wyglądało by to inaczej no i Zahorski sam na sam - noob, za długo zwlekał...
Jestem na 101% przekonany, ze jakby tam w tej sytuacji znalazl sie Brozek/Zienczuk to by byl gol bo to byla najlatwiejsza pilka, oni sa w stanie strzelic z o wiele trudniejszych pozycji, no ale Leo wolal ich nie powolac (w zamian za jakiegos ... z Gornika Zabrze ktory 2007- Polska 10 (1) meczow (bramek) no i wyqrwil najszybszego w naszej kadrze Blaszczykowskiego, ktory ma pomysly na gre i umie dosrodkowac >.< Dla malo poinformowanych - Blaczszykowski wypowiadal sie, ze NIE jest kontuzjowany a Bihaxxor wzial go na rozmowe i oznajmil, ze musi opuscic kadre :s
Wlasnie taki jest Beenhakker - bezwzgledny, jak mu ktos podpadnie to nara. Pewnie Blaczczykowski mu cos podpal no i bb.. dobrze tam jeszcze powiedzieli na polsacie sport, ze Beenhakker powolal taki sklad ktory mu nie bedzie "pyskowal" i w ktorym to on bedzie rzadzil - dlatego w kadrze nie znalezli sie tacy jak Brozek, Zienczuk czy Jelen.

Seth the Dark- "no bot no rl"
Kalor Tald - jak robilismy quest na te isle wokol goromy to szedl na mc xD
Young Gorti- rich
Hell'Frycek- ktory owner?
Vegeta of Silvera(2 owner)- pierwsze skojarzenie to cos zwiazane z Asenem ze go hacknal czy cos.. nie pamietam i nie mam pojecia o co tam chodzilo
Gess Akar- poh
Potus- pg
Dawergo Sewery- "ide sie zrookowac"
Boromir of Silvera- d lair jak expilem i lalem draga a ten przychodzil i go atakowal.. ZAWSZE -.-

@down
Ale jednak zlamil i nie trafil xD

Silvera WAR part #1
http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0

Silvera WAR part #2
http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM

Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 16-06-2008 o 23:41.
Michael Rzotkiewka jest offline   Odpowiedz z Cytatem