Eh żal dupe sciska jak zwykle WSZYSCY WSZySTKO WIEDZA tylKO NIKOGO NIE BYLO
Byłem ja i scroopy vs pixik i vilum
Jak juz napisalem Vilum po 2 strzalach podnosil sie z gleby po cyzm dostal 1 raz z kolana od scroopa i znow 2 strzaly na ryj odemnie po czym zaczal s*******ac jakies 15-30m ale nie, my ekipa go lalismy, gowno wiecie duzo piszecie i wiecej sluchajcie od Viluma. Wiadome ze nie powie przeliczylem dostalem po ryju i nic nie moglem bo jest za glupi zeby to zrozumiec ze powinien sie przyznac do porazki a nie gadac jak to on sie wybiera do Wawy z ludzmi (takimi jak pixik OKEY)
nie nasza wina ze pixik kumpel od wielu lat of vajlum stal i sie jopil jak Vilum dostawal po ryju i darl morde EJ , ALA a gdys spojrzalem na pixika stal jak zabetonowany.
Kamarro N/c an twoje posty (daj zdjecie zaczniemy gadac) Vilum tez tak pisal i jak juz co do czego nawet nie umial bronic wlasnego ryja. ( to Nie Bochnia to Nie Siedlce to Warszawa tu sie zyje inaczej)
I co do mojego zdjecia jest z przed 4 lat wiec huj mozesz wiedziec jak teraz wygladam
to tyle z relacji Jak to vilum dostal wpierdol I NIE PRZEZ TO ZE NIE MOGE EXPIC BO JA NIE Ty WIZZ ZE SIE POPLACZE ON DOBRZE WIE ZA CO I INNI TAK SAMO TYLKO TY JESTEs ZBYT GLUPI ZEBY TO ZROZUMIEC bo ty takiej akcji w zyciu na oczy nie widziales nawet nie w Tv bo niemasz zapewne lub nie ogladasz.
Żegnam prawdopodobnie dostane bana za wulgaryzmy wiec cyu nie robie nowego konta bo szkoda tu pisac CO DO BOCHNI ja mam na was wyjebane xD
jak Albi chce to moze jechac zabiore sie znim jak bedzie to pewne.
Moj Cel Spelniony ! Obiecane I Dotrzymane vilum lecz swoj nos bo zapewne teraz jest wiekszy niz moj
Ja osobiscie okazalem ze nie proboje byc kims tylko na forum.