Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 00:05   #132
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Kajzer zgadzam się w 98%. 2% to to, że 130 ek ubije 50 druta bez problemu Tak się składa że mój kumpel ma 133 ek i takie akcje to dla niego codzienność no może troche poucieka, ale jak ma dobre pvp co w jego przypadku się zgadza, to taki 50 lvl ma marne szanse hehe

P.S. Tobik

Wracajac do tematu, jak myślicie w którą stronę powinien się cipsoft skierować? Do tego, żeby ludzie mieli na czym nabijać h lvle czy żeby gra stała się spowrotem cRPG (jak kto woli MMORPG) i żeby ludzie się jednoczyli w gildi i teamy? Czasy questów w teamach by się przydały... i to ciekawych na inteligencje a nie na spota/bota... (rym? xD). Moim zdaniem fajnie by było, gdyby ten 100lvl już wystarczał do radzenia sobie z ciekawymi potworami bez waste i problemów i żeby w teamach na questy sobie chodzić i radzić bez problemów (bo sory ale 100lvlowy team nie da rady poi wyczyscic, ale 5 osob z 130-150 lvlami już bez większego problemu... a 5 osobowy team to moim zdaniem troche mało. Gdyby zrobić questy dla 100lvli ale na których potrzeba po 20 zgranych osob i to z każdej profesji to by było dopiero ciekawie!).

No nie wiem, pomysłów mam wiele na to jak ulepszyć grę w stronę tych którzy nabijają lvli a także w stronę by zahamować lvlowanie i rozwinąć współpracę graczy... a cipsoft jakoś wymyśla niestworzone rzeczy, które nikomu nic dobrego nie przynoszą...

Nawet teraz mi przyszedł do głowy pomysł, żeby była blokada na powiedzmy 150 lub 200 lvl i że nie dostaje się expa z potworów, tylko za bardzo trudne questy do których potrzeba dużych teamów dostawało by się lvle (całe lvle bo na początek trudno by było wprowadzić wiele takich questów...). Wtedy może by było ciekawiej...

No i oczywiście kwestia rare itemów, które nikomu się nie przydają tylko leżą w domkach... to też bardzo razi...

[youtube]Mój kanał yt:

Ostatnio edytowany przez Xerionis_Family - 17-06-2008 o 00:07.
Xerionis_Family jest offline   Odpowiedz z Cytatem