Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolek XXX
To chyba debilu osoby pomyliłeś xDDD Czemy kurwa zdanie zmieniasz częściej niż dziewczyna skoro jeszcze kilka postów wcześniej mówiłeś, że mam zupełnie inny głos (podobno jak gej ale za dużo się starego nasłuchałeś jak jęczał w nocy i teraz masz traumę z dzieciństwa). Z kilkoma osobami z tego forum byłem na ventrilo i może niech oni się wypowiedzą. Ale wgl jebie mnie to, be lepiej mieć wgl głos a nie tak jak ty wlepić mordę w ekran i zaniemówić na kilka dni. I nic im debilu nie przejąłem, Jola zna prawdę a ty możesz się tylko domyślać i pisać kolejne bajki jak całe twoje zasrane komputerowe życie. I oni chociaż mogą sie pochwalić "piciem", bo wy daliście jakieś swoje grupowe zdjęcie gdzie 4 tibijczyków usiadło na ławce po nocce zarwanej an expieniu się podniecają, że coś pili. W podstawówce na balu jescze nie słyszałeś o czymś takim jak alkohol to czego ściemniasz? Weź jak to Koston powiedział największy retardzie jakiego zna idź się utop, albo mi nie odpisuj. Jeszcze niedawno pisałeś, że mi już nie odpiszesz? Z każdym postem się tylko pogrążasz 
|
i nie siedzialem z toba na ventrilo tylko na tsie , watpie bys umial zaisntalowac venta , zbijam z tego forum , nie mam zamiaru odpisywac takim pierdolnietym dziecia jak ty i warszawie , ktora duzo mowi malo robi .. Bolek na zakonczenie chce powiedziec , ze jestes Najwieksza kurwa jaka swiat wdzial , masz morde jak by cie traktor pierdolna , glos juz pisalem po starym alkoholiku cya;*