Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 11:00   #584
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Kurka.... nie było mnie tu pare minut, a temat ma kilka stron więcej xD.
Ostatnio straciłem chyba powołanie. Zawsze oglądałem anime w rmvb, a jakość jakoś przetrzymywałem.... ostatnio coś mnie wzięło na 3 odcinki Soul Eatera. Miałem jeszcze 9 odcinków Busou Renkina to pomyślałem że ściągne Soula w HD. Jak pomyślałem tak zrobiłem. Właczam Soula i jakość niesamowita..... poprostu mnie wgniotło. Nawet pół Bamboo Blade wywaliłem i zacząłem ściagać od nowa w wysokiej jakości....
kkkkkkkkmk,mjkkkkkkkkkkkjkjkkmjnjnm
znaczy...
Powoli, ale się uczą

Cytuj:
I tu jest mój wielki problem... biedaczek ze mnie bo mam ledwo 512 kb/s i sciągam dość powoli odcinki. A do tego rmvb całkiem brzydkie mi się wydają -.- i musze teraz w wysokiej jakości oglądać.
Myślisz, że jak wiele osób ściągało?
Niestety trzeba być cierpliwym.
Ale jak się zgadasz np. z 2 kumplami to jest o wiele łatwiej

Cytuj:
Co myślicie żeby obejrzeć Shaman Kinga, ale w oryginalnej wersji bez żadnej cenzury? Bo jakoś korci mnie do tego animca.
Inna wersja pokemonów.
Odradzam, są ciekawsze rzeczy do oglądania

Cytuj:
A tak teraz przyszło mi do głowy pytanko... W jakiej jakości oglądacie anime??
Cytuj:
-avi (~170 Mb) czyli całkiem dobra jakość
-Mkv (~220-270 Mb) czyli żyletka. całkowicie wyraźnie, pikseli brak.
Zależy co się trafi. W samym HD nie ściągam (widziałem, fajnie się ogląda, ale...) bo ja moje anime nagrywam na płyty. Nie kasuje. Dlatego najczęściej MKV mi zdecydowanie starcza
Choć to też zależy od tłumaczeń
No i czy anime nowsze czy starsze
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem