Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 13:52   #1278
Bartas15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kalkipeter18 Pokaż post
Doszły mnie słuchy że jednak IT tez robi PA. Najpierw w sobotę dali paymenta jakiemus 106 MS niby za to ich kumple padli na Ice Islandzie. A w Niedziela była jakaś akcja Old Klanu(i innych) na jakiegos nooba 40 MS.I od razu przylecieli
Acroma z Fertem pokozaczyc. I nie pierdolcie ze macie kase, bo gdybyscie ja rzeczywiscie mieli to by nie bylo takiego Pa. Do tej pory uwazalem IT za spox gildie a teraz zjezdzacie do poziomu LR i Panova.

Tak trzymac chłopaki pozdro i zycze szcześcia

PS. Już nie gram na arcani. Mam new chara na innym swiecie
Człowieku po co oni walczą w wojnie jak myślisz?Chyba jasne ,że o to by miec władze i móc wy*******ac ludzi z respów,ściagac paymenty,bic każdego kogo chcą.Jesli uważasz ,że te chłopy z IT walczą bo Luki nie lubi jak ktoś robi Pa oprócz niego tak jak to robili stare DPFT teraz LR to się mylisz.Ta gra jest bardzo prymitywna powody rozpoczęcia wojny mogą byc rożne,ale to wszystko i tak zmierza do tego co napisałem wyżej.Jak chcesz grac po to ,żeby nabic sobie lvl ,pohuncic z kolegami itp to idz na non pvp.Nie chcesz zeby robili na tobie PA to wejdz do wojny albo wygrasz i ty robisz albo przegrasz i siedzisz w depo jest jeszcze jedna opcja możesz byc neutral i wtedy ludzie ,którzy wygrają wojne traktują cie jak pleba tak samo ich rl.
A co do tego pa na arcani to nie ma co narzekac i tak ludzie mają luzy.Na selenie niedawno był okres ,że na servie grała tylko gildia wygrywająca i ich rle
w jednej gildi ,a reszta jak wyszła expic odrazu musiała płacic i to dosłownie.Wiec nie narzekaj za dużo.
a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne

Hail Ultimation
Bartas15 jest offline