Temat: Wywiady
Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 15:30   #76
MatiStw
Zbanowany

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
Domyślny

@Imperek
Weź koleś już skończ pi****lić bo sie pogrążasz... Wytłumacz mi co chcesz powiedzieć przez BANDĘ FRAJERÓW I NIEUDACZNIKÓW??? Tobie sie wydaje że bot to wszystko? Jeżeli jesteś taki "DOŚWIADCZONY gracz" to czego po prostu nie uciekłeś do pzta, którego miałeś 5 sqm przed sobą ??? A goniły cię śmieszne 20-50lev, sory nawet nie goniły bo ciebie złapały ze 3 osoby na MW, po czym dołączyła reszta i po prostu byłeś za słaby żeby sie wyleczyć.
Uważasz że jeżeli mieli byśmy wyłączonego bota (NG) to w tedy byś dał rade
Zioomek padłeś przez swoje noobostwo, i nie tłumacz się. Co do twoich śmiesznych wypowiedzi związanych z zasadami gry, to ci mogę dać dobry przykład: czy ty sam jadąc samochodem przestrzegasz wszystkich przepisów?

Jeśli uważasz że dał byś rade jak byśmy nie używali bota to zapytaj Shejqa czy wypuścił by cię trapa hahahaha!

Cytuj:
Zamknij się i szczytuj z okazji kanciarstwa gdzie indziej. Nawet przy "prawdzie normalnej" złodzieje i kanciarze nie chełpią się z tego co robią publicznie, nawet w tibii (jeszcze... jak widac pierwsze dupki wyrastają).
CO do tej wypowiedzi odpowiem ci że wali mnie, to jest tylko głupia gra w której najlepsze jest zabijanie

I pamiętaj "każdy orze jak może"

Ostatnio edytowany przez MatiStw - 17-06-2008 o 15:36.
MatiStw jest offline   Odpowiedz z Cytatem