Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 17:52   #10
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
narzekanie na Cipsoft wywodzi sie od tego, ze firma ta usilnie probuje poprzez doklejanie znaczkow i zakladanie alufelg zrobic z malucha samochod sportowy, liczac ze sprzeda go za tyle co nowe Audi. My patrzymy z boku i smiejemy sie z nieporadnosci i zalozen.
W takim razie wybierz Audi, a nie przerabianego malucha. Nikt przecież nie każe Ci czekać, aż z malucha uda się im zrobić audi, bo pewnie się nie uda.
Cytuj:
Wytrzymywac atak to sobie moga gdy ida blokowac bossa, 95% gry expia samemu i najzwyczajniej nalezy im sie adekwatna do sily postaci sila leczenia, szczegolnie ze w przeciwienstwie do innych gier warrior w Tibii jest zupelnie niezrownowazony wzgledem pozostalych klas.
Knight powinien mieć dużo hp, leczyć się jednym uhem za całe hp, do tego wysoka siła melee i czarów. Oto knight naszych marzeń.
Cytuj:
powtorka z przeszlosci, jesli dla kogos uhy byly glownym zrodlem utrzymania to a) nie umie grac w ta gre lub b) ma farme na MC i/ lub bocie i spory domek.
Tak bylo 3 lata temu, tak jest i teraz.
Na uhach dało się sporo zarobić, i z całą pewnością każdy sobie tym dorabiał. Główne źródło kasy - czemu nie? Sam pewnie grałeś knightem i nie wiesz, jak grało się wcześniej drutem. Wg Ciebie lepiej robić uhy z zyskiem ok. 1k/h, będąc praktycznie cały czas afk, czy zarabiać 3-4k/h robiąc lootbagi w mint? Wg mnie lepiej robić uhy, chyba bym nie wytrzymał tyle czasu przy kompie dla kilku cyferek więcej w wirtualnym świecie.
Cytuj:
kuriozalny przypadek w ktorym firma z wlasnej bezsilnosci decyduje sie na smieszne rozwiazanie.
Tu niestety masz rację.

[quote]taaa, jeszcze czego.[/cuote]
To był cytat, przykro mi, że nie zauważyłeś.

Cytuj:
To jak klasy sa zbalansowane to zart, to w jaki sposob na przestrzeni update'ow byly balansowane to zart nr 2, troche mniej smieszny a bardziej ponury.
Na pewno są bardziej zbalansowane niż w Tibii ~7.6, kiedy 2 sorców miało knighta na 2 hity, bo zanim tamten się zdążył uhnąć, to ci dwaj już zdążyli władować w niego 2 sdki.

Cytuj:
a ja swietnie wspominam demonstracyjna wersje Fify ktorejstam, z 2 druzynami do wyboru, jakze bogata w opcje rozgrywki ( mozna bylo zmieniac czas trwania meczu ! ).
Mam nadzieję że grałeś lepiej niż nasza reprezentacja na euro2008.

Ogólnie Twój cały post wydaje się być skierowany bardziej przeciwko Tibii jako takiej, niż mnie. No i niektóre wypowiedzi są nieco pozbawione sensu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz Pokaż post
mylisz sie. kto chcial pekowac ten dalej to robi, problem w tym ze pare osob na 45lev stanowi realna sile mogaca sprawic problem takiemu 150ek
wczesniej - racja, biegaly nabki na 20lev i sd ale oni mogli najwyzej 80ms ubic, nic wiecej
Oczywiście, kto będzie chciał pekować to wbije ten 45lvl, ale większość noobów, która latała na 20lvl z sd, pewnie nawet nie śniła o wbiciu tak wysokiego leva.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tym Pokaż post
Co do run, uważam, że to nie był najlepszy pomysł żeby ograniczyć je nie tylko mlvlem. Dlaczego? Ano dlatego, że jak przed updatem przyszedł PKer to dało się go jeszcze pogonić mając nadzieję, że jest źle przygotowany, a teraz? PKowanie na samotnych low-lvlelach stało się czystą przyjemnością
Wtedy wygrywał ten lepiej przygotowany. Teraz samotnie low-lvlem nie zabijesz nikogo dużo mocniejszego od Ciebie. Różdżką i hmm/e-vis raczej nikogo nie przerazisz.

Ostatnio edytowany przez shoq - 17-06-2008 o 18:05.
shoq jest offline