Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 18:26   #21289
Kaer
Użytkownik Forum

Kaer's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sanorr Pokaż post
Herganon ciota jakich palo 3 ffa i 70 lvl ( pozdro Roo) "pluje mu w twarz" lacha z niego jak z nooba ktory blaga o itemki. Szkoda ze sam niepadles ;<

Gz Heross teraz tylko pozostawic w tyle Herganonka <papa> miszczu.
Ok, pewnie zaraz zostane zjechany ale co mi tam.
Przy Hergu to Ty jestes ciota, nie mowcie mi ze lize dupe Hergowi ale to jest jedyna osoba na Harmonii co cos osiagnela i ma jakakolwiek "wladze" na serverze n-pvp.
Heross jest najwiekszy pod wzgledem, lvla skilli i mlvla. Ale co z tego? Czy Graeme grinder pomimo swoich zajebistych skilli mogl dorownac Tediemu? Nie
Skille, lvl, mlvl - to tylko czas wlozony w to. Osiagniecia to zupelnie co innego.
Co Heross zrobil takiego czego Herg nie zrobil? <tylko nie mow mi ze wbil wyzsze skille bo padne na ziemie> nic afaik.
Ani 1 bossa na poi, nie zrobil tylu pomyslnych poi servicow, mial praktycznie latwo - tibia 7.8 potem era 8.0 i zawaliste assassin starki i royal spirki ktore pomagaly pallom szybko wbijac lvle.
Btw. Sanor, jesli Heross niebylby twoim rl bratem kuzynem czy kimkolwiek tam jest, nie bylbys takim kozakiem na forum i wydaje mi sie ze na 80% bys nie wiedzial co to Tibia i wogole bys nie gral.
Przemysl to.
Herg>Heross , sorry.

a no i jeszcze roo
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roo123 Pokaż post
pod jakim względem herg jest lepszy od herossa??
Duzo zostalo wymienione powyzej, osiagnal wiecej nie gra od tibii 7.8~ tylko od poczatkow Harmonii, nie wiem jaka to 7.4/7.5 bodajze moze i nawet wczesniej.[2003r.] Wlada 2 jezykami biegle, 1 ojczysty (szwedzki) i 2 angielski + troche polski na poziomie 10% naszego spoleczenstwa (czyt. byki, bledy i ubogie slownictwo)
Co do Herossa (nie zebym sie czepial) Polski jako ojczysty i angielski na poziomie no ok. ponadpodstawowym (duzo bledow nie zbyt bogate slownictwo)
nie kazdy moze sie uczyc jezykow, no ale roo prosiles o to pod jakim wzgledem herg jest lepszy, to jest 1 z nich.. A mozna znalesc wiele.

Pozdro obroncy Herossa jak i lizodupy takze :-)
Kaer jest offline   Odpowiedz z Cytatem