Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
Knight powinien mieć dużo hp, leczyć się jednym uhem za całe hp, do tego wysoka siła melee i czarów. Oto knight naszych marzeń.
|
Cos slabo u ciebie z ironia.
Knight powinien miec tyle, ile koniecznie potrzebuje do gry, nie powinien dostac 3x tyle niz zasluguje i nie powinno mu sie w ramach balansacji zabierac 60% tego co wczesniej dostal.
Cytuj:
Wg Ciebie lepiej robić uhy z zyskiem ok. 1k/h, będąc praktycznie cały czas afk, czy zarabiać 3-4k/h robiąc lootbagi w mint? Wg mnie lepiej robić uhy, chyba bym nie wytrzymał tyle czasu przy kompie dla kilku cyferek więcej w wirtualnym świecie.
|
wg mnie, jesli pisze o '
glownym zrodle utrzymania' to mam na mysli ludzi ktorzy nie widza innej mozliwosci zarobku i wrzeszcza ze druidem sie nie bedzie dalo grac bo padnie z glodu.
Cytuj:
Na pewno są bardziej zbalansowane niż w Tibii ~7.6, kiedy 2 sorców miało knighta na 2 hity, bo zanim tamten się zdążył uhnąć, to ci dwaj już zdążyli władować w niego 2 sdki.
|
7.6 to juz pierwsza faza balansowania ( wczesniej narzekano na silne uzaleznienie klas magicznych od produkcji run bo instanty byly nieoplacalne ), ktora pozniej trzeba bylo nomen omen balansowac. Tak wiec zdania ze cale balansowanie jest przeprowadzanie pokracznie i 'po omacku' nie zmieniam.
Cytuj:
Ogólnie Twój cały post wydaje się być skierowany bardziej przeciwko Tibii jako takiej, niż mnie.
|
nie mam powodu Ciebie atakowac, moge sie z toba co najwyzej w niektorych aspektach nie zgadzac. Natomiast Cipsoft atakuje z przyjemnoscia, bo uwazam ta firme za wykladnie nieprofesjonalizmu a Tibie jako gre z ktorej moglo cos byc, a ktora niestety, przez nieudolnosc tworcy, jest caly czas pauperyzowana.