Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 19:10   #16
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq Pokaż post
( A niby dlaczego mają się tak leczyć? Knighci to nie postacie magiczne, po to mają więcej hp, żeby dłużej wytrzymać atak, a od leczenia przy dużej ilości obrażeń na rundę jest druid.)
może dlatego że maja słaby atak ? po to maja wiecej hp zeby byc bardziej wytrzymały...
Poza tym do 7.9 każda profesja polegała na sile magii, i mnie to odpowiadało
Cytuj:
Taaa... Balansacja profesji
dysbalansacja*
Cytuj:
Stworzą jeden serwer, a tam będzie chciało wbić przynajmniej 50% graczy.
jak dla mnie to raczej ten serwer świeciłby pustkami...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
narzekanie na Cipsoft wywodzi sie od tego, ze firma ta usilnie probuje poprzez doklejanie znaczkow i zakladanie alufelg zrobic z malucha samochod sportowy, liczac ze sprzeda go za tyle co nowe Audi. My patrzymy z boku i smiejemy sie z nieporadnosci i zalozen.
Ale jakby nie patrzeć Fiat sprzedał więcej maluchów niż Audi swoich samochodów

Cytuj:
kuriozalny przypadek w ktorym firma z wlasnej bezsilnosci decyduje sie na smieszne rozwiazanie.
Jak wpadłeś między wrony musisz krakać tak jak one... Jeżeli nie istnieje sposób żeby uniemożliwić działanie botom to lepszego rozwiązania nie ma

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
2)Niektórzy nawet uważają że CipSoft ściąga pomysły z OTSów
W to wątpię... oni nic nie wiedzą nawet o własnej grze (Hail statystyki z przed udpate 8.0, pamięta ktoś tą równie piękną co irracjonalną tabelkę?), a co dopiero o OTSach

@Shoq & Fanatyk: imho tibia 7.9 była dużo bardziej zbalansowana niż teraz, dla mnie wszystkie update od 8.0 polegały raczej nie na balansacji tylko na tym "jak zapobiec fali pojawiających sie 200-300 lvli a przy tym nie zjebać całej gry"

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 17-06-2008 o 19:12.
Piotrek Marycha jest offline