Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 20:56   #20
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
@2xup

To tak jak z papierosami. Ludzi pala paczkami byle mieć coś w mordzie.. Nie delektują sie tym. W sumie nie dziwne, bo to co kupuja to syf.. Smaczne papierosy robi się samemu. Musze przyznać, że takie ręcznie robiony sa naprawdę niezłe: d
Aż mi się cytat przypomniał:
Cytuj:
7:14 Tak, palę papierosy. Tak, bardzo w*****a mnie, jak ktoś mi rano, na przystanku, dmucha w twarz syfiastym dymem. Żebyś przynajmniej tandeciarzu palił lepsze fajki. Ale nie, Walety, Fajranty albo Spike są w tym sezonie modne. Nieważne, że robione są z włosów z dupy, mielonych paznokci i suszonego, końskiego gówna. Ważne, że za 4 złote masz kupę dobrej zabawy. Ciekawe czy jakbym któregoś dnia, po nieintencjonalnym zainhalowaniu tego syfiastego dymu, wyrzygał się na ciebie, też by ci było do śmiechu? Warto kiedyś sprawdzić. Nawet wiem kiedy, w dzień po dużej popijawie.
; >
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem