Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 21:31   #26
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojteo Pokaż post
Trzeba było kurwa w nocha dawać ten syf?
Już lepsze wciąganie tabaki niż kredy :<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jokaa Pokaż post
lol papierosy są 'nielegalne' dla dzieciaków w moim wieku? a obczaj ile to osób w moim wieku pali i jest uzależniona
I co z tego? Taka drobna ciekawostka jaką wyniosłem ze szkoły, nie ważne "co inni" robią/dostają etc, liczy się to co TY robisz. Inni niech sobie wciągają :<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez metiu Pokaż post
Powiedzcie mi co jest takiego w tej tabace? Mi po niej się tylko na łzawienie i kichanie zbiera.
Mniej więcej o kichanie chodzi, oraz o to, że wciągając tabakę najszybciej przyswajamy nikotynę, a ta ma też swoje działania
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johnny121 Pokaż post
Wciągnij naraz dwa pudełka jak ja, to pogadamy : )
łał, ale jesteś ello, tylko po kiego kija? Taka dawka nikotyny może zabić... kiedyś wciągnąłem dłuższą krechę, zaowocowało to szybkim nadmiarem nikotywy w organiźmie, pikawka nawalała jak motorek, łep napieprzał w cholerę a otaczająca rzeczytiwstość była dość ciężka do ogarnięcia :<

@Autor: odstaw tabakę MINIMUM(!!!) na tydzień a najlepiej na dwa, jak nie przejdzie to udaj się do lekarza! I nie, że "nie pujdę", lekarz ciebie za to nie zamknie w więzieniu a zawsze lepiej nie ryzykować ze zdrowiem....

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem