Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jokaa
lol papierosy są 'nielegalne' dla dzieciaków w moim wieku? a obczaj ile to osób w moim wieku pali i jest uzależniona
|
Większość używek, których "używam" zacząłem używać jak jeszcze byłem nieletni i zdaję sobie sprawę z tego, że robiłem to nielegalnie. Ale ja nie przychodzę na forum z płaczem w stylu "palę papierosy i mam kaszel, co ja biedny mały żuczek mam teraz zrobić?" Jeśli zacząłeś zażywać tabakę to powinieneś znać konsekwencje jej zażywania, skoro uważasz się na tyle dorosłego by snuffać. Teraz chwytasz?
Cytuj:
Tabaka jest bleeee,to samo co nikotyna,mnie wciągneli w fajki,i żałuje że mam styczność z nikotyną w ogóle,a tabaki jak kiedyś za dużo wciągnełem to wymiotowałem i taka impreza była w głowie jak bym nie wiem co wypił
Jak palisz fajki,to nie pal byle gówna bo takim jednym "Kozłem" sie bardziej otrujesz niż trzema L&M (L&M) aktualnie mają "3 filtry" i są o wiele mniej trujące
|
Papierosy ile by filtrów nie miały będą trujące i tak. A im droższe papierosy typu *&* (mi tam koncerny tytoniowe nie bulą za reklamę) tym więcej substancji smolistych zawierają, dlatego są lepsze ; ) Ale mało kto porównuje co napisano na różnych paczkach papierosów...