Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2008, 22:38   #21317
Damian_poz
Użytkownik Forum

Damian_poz's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2006

Imię: Yokeshi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jednoosobowa
Świat: Harmonia
Poziom: 140
Skille: 87/83
Poziom mag.: 8
Domyślny

O.O o.o ja tez ja tez mam 163 jestem pro?
dzis koles ma 140 lvl jutro 180 on jest pro?
dzis koles ma 193 jutro 240 moze on wymiata?

nie no jak widze 119 rp co pyta sie mnie czy warto robic postmana, albo jak mi 60 ek mówi ze dl go juz nudza, jak widze 50 ms co wali prawie tak jak ja, i ma mniejsze waste na frostach, to to jest zajebista tibia ... jak zaczynalem grac na Isarce, jak widzialem 100+ ppl to na pvp bylo masakra wbic, 3-4 osoby na serwie o podobnym lvl, a teraz ?? ering 130 lvl min, top 500 to jaki 200+.

Idziesz na dl, frosty 100 rp siedzi po 10h+ dziennie i nie ma strat. kiedys w teamie bylo strach isc a teraz pff, wiec jak slysze dzieci, co porobily Top profesje, albo co wbijaja tylko lvl, i mysla ze sa zajebiste to pozdro.

jesli ktos mysli ze wbil w nowej tibi np. 163 lvl, ma kilka kk i sadzi ze to co osiagneli np. herg czy inni to nic, bo ktos tam szybciej expi, to najpierw porównaj czasy i pomysl czy kiedys tak latwo bylo wbic 200k expa

99% harmoni nie dorownuje Rut, co z tego ze lvl moze nie najwyzsze, ze teraz sa z latwoscia do pobicia, ale co wy kurwa porownujecie, teraz 200 wbije kazda pizda która ma czas, 0 umiejetnosci. Gracze starej daty to sa gracze a nie jakies noby z pod dp + pacc +10h+ dziennie na expie, co sie nawet nie odezwa bo "sry exp, musze wbic 300 expa jeszcze bo chce pobic achona" zal was i tej calej pro nowej tibi, szkoda ze nie ma jakiegos old serva, to sie przenosze odrazu ...

Jak ktos powie ze jestem lizusem i chce byc Pro Kumplem Rut to pierdolcie sie to jest przyklad, ogulnie mowa tu o starych graczach, i wezcie stulcie pyski z tekstami typu " XXXXX [200+] on jest pizda bo od 40 lat nie expi, albo kurwa on tylko wbija 200 expa dziennie, jego rekord 2kk pff ja mam wiecej", tylko kiedy oni to osiagneli a kiedy wy wszyscy pro player.

Zazdrosc boli, po was to widac najbardziej ...

cos dla modka

01:45 ******** [86]: w jakim ty swoecie zyjesz
01:45 ******** [86]: ...
01:45 ******** [86]: nie lubisz miec stojacego wacka
Damian_poz jest offline   Odpowiedz z Cytatem