Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2008, 00:05   #7635
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
A teraz skup się i przypomnij sobie, kto zaczął.
Kto kilka dni temu próbował ubić mnie na Okolnir? Czyżby nie 'wielcy' Zoul Braderz? Wy umiecie tylko ładnie pisać, ale gracze z was mierni. Dno ;]
Kłamać możesz próbować do woli, ale nie uwierzy Ci nikt tutaj już. To jest tak jak z niby Twoim wydumanym pomysłem że sprzedałem chara. To Ty wybijałeś frosty i przeszkadzałeś huncić Royal Olesek i Moreneria. My tam wpadliśmy bo Royal by padł tam przez Ciebie a nie żeby Cie zabić bo 3-4 frosty nie zabiją high ek, wieć przestań cuda wymyślać. Jesteś oprócz Demonica największą zakałą Menery. Chcesz pokozaczyć? to idź na pvp a nie przeszkadzaj porządnym ludziom na non-pvp i przestań tu szukać wrogów na siłe. Roją Ci się jakieś guild wars, jak sam to mi napisałeś, bo wiesz że tu możesz być stosunkowo bezpieczny. Na pvp byś dawno był zrokowany za takie zachowanie. A o dobrym graniu na non-pvp to Ty dzieciaku, nie masz zielonego pojęcia. Chciałeś bloknąć Pablosa a padł przez przypadek Misiek, zamiast go przeprosić, bo był jedyną osobą w SB i Twoim kumplem, która Cie wiecznie broniła, to Ty niemogąc ubić Pabla zrobiłeś ze siebie błazna chełpiąc sie przypadkowym dedem Michaela, Olcha też tam prawie padł przez Ciebie, rzeczywiście brawo, ino pogratulować jak kolegów traktujesz, aleś Ty fałszywy. Mam szczerą nadzieje że wcześniej, czy później nawet ten 1% Twoich przyjaciół o których kiedyś pisałeś pozna się kiedyś na Tobie też. Żebyś Ty był taki prędki pomagać innym, jak jesteś szybki w obgadywaniu i przeszkadzaniu.

Jeszcze do jednego chciałbym się odnieść. Masz jaja wogóle synku? Jak masz to przestań kłamać że to ktoś inny zaczynał kłótnie. Przypomnieć Ci kto kłamał na temat sprzedania mojego chara? To Ty zacząłeś a reszta wydarzeń to tego są następstwa. Nawet mnie za to nie przeprosiłeś do tej pory, więc przestań udawać że jesteś spoko. Otóż nie jesteś.

Noob oraz Internetowy Troll. Wrzuć w google i sprawdź co one znaczą a poźniej spójrz z boku na swoje zachowanie i odpowiedz sobie kim Ty na serio jesteś w tej grze? Chyba nie trzeba Ci tego wyjaśniać? BTW, ciągle mi piszesz, jakieś dziecięce pierdoły w grze. Co Ty chcesz żebym Cie adoptował? czy co? że tak bardzo się starasz zwrócić na siebie moja uwage?

@Up: MIchael co Ty piszesz? że jego zaboli jak się coś stanie komuś z CH? Nie widziałeś co on pisał w grze po Twoim Dedzie??? że on ma: "w dupie całe CH" i że sobie założy najwyżej jakąś nową gildie. On tak naprawde nie dba o nikogo! może chwilami, szczególnie jak ma w tym interes.

Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 18-06-2008 o 00:18.
HuraganBlade jest offline   Odpowiedz z Cytatem