Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2008, 00:17   #21323
Ganja
Użytkownik Forum

Ganja's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Miasto Włókniarzy

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Be'coniara
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -------
Świat: Harmonia
Poziom: 220
Skille: 105\83
Poziom mag.: 26
Domyślny

No to czas i na mnie a skoro gadamy o herossie to chyba mam duzo do powiedzenia :>
Wiec :
1.Heross jest taki elo fajny i wogole bo ma najwyszy lvl z posrod palkow? no watpie.
2.No coz jak sie ma 12h staminy albo i mniej i sie gra na 2 czy tam 3 ownerow no to co takiego wbic taki lvl. (o tym dowiedzialem sie od kolegi z rl herossa, fajnych masz kolegow skoro cie sypia)
3.Herossie drogi jestes nikim na tym servie nawet poi nie umiecie zrobic w dobrym tempie
4.Skoro zazdroscisz ruthllesa bosso i tego ze byc moze ich kupuja i ze znaja gm'ow to tez sobie znajdz takiego kolege.
5.To ze masz moze wiekszy lvl nie znaczy ze jestes lepszy bo jak wielu to powie herg ma tu wladze co z tego ze ma chora glowe itp itd ale jest kims kto moze cie zgnoic jesli tylko ze chce
6.Patrz Punkty 1-5
Thanks.

@Kaer
To ze jestes MUJ BUK to wiesz doskonale i absolutnie sie z toba zgadzam poniewaz sanor nie jest partia do rozmowy aczkolwiek sadze se nie bronilby tak pro elo herossika gdyby nie mial takiego lvl i pro elo znajomosci oraz kolegow z ktorych polowa wyjebalaby go przy pierwszej lepszej okazji.
Po za tym Sanor jest pro elo ANAL-fabeta i pisze np "Terz" "Som" "Fajnom" przekonalem sie o tym "na wlasnej skorze"
racja jest ze dla niego liczy sie lvl pamietam jak blgal mnie zebym doszedl do jego pro gildi tylko dlatego ze mialem 80+ lvl i on musial miec taka super gildie z hajt lefelami bo to najwazniejsze.
Thanks.

@Sanorku
Mnie tez ubijcie plax. Obiecujecie mi to od pol roku a przyszlo co do czego to pro elo heross zlurowal mi 3 frotsy po wejscie i wyszedl na gore no gz a potem zeby poexpic musial bic z assassinek no no gz i go go . :>
Thanks.

Ostatnio edytowany przez Ganja - 18-06-2008 o 00:32.
Ganja jest offline   Odpowiedz z Cytatem