Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2008, 00:18   #21324
Kaer
Użytkownik Forum

Kaer's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sanorr Pokaż post
Gadacie ze Herganon lepszy od Herossa a 90% z was Herg nigdy nieodpisal to z kad mozecie to wiedziec? To ze zrobil wam poi servica to was w nim rajcuje.

Macarton masz prawo do wklejania fotek ale w moim komentarzu nic niebylo napisane o tobie to o co sie szczypiesz?

Dla plajera z LW zapomnilem nicka kor~~ Heross to moj kuzyn a o Tibi powiedzial mi moj niegrajacy juz kolega a nie Heross.

"Liczy sie czlowiek a nie lvl " kpina to tylko gra elo tu niepoznaje sie przyjazni na cale zycie ten tekst jest smieszny. Tu lczy sie tylko LvL i chec gry (roo). Jakis typek na 64 lvl pluje sie na forum ze roo to 0 tylko ze roo na 60 lvl klepie takie monstery co ty ujzysz moze na 150+ taka jest prawda. A w tej grze mozna zdobyc Lvl.

Arann---- niegrasz tu to zamknij morde

Dam wam diwize w tej grze Liczy sie tylko exp ;*
Ahahaha..
Rozjebales mnie "kor" + "Liczy sie czlowiek a nie lvl"
Wolalbym gadac z 8 lvlem ktory jest zrownowazony psychicznie jak z toba o ilorazie inteligencji mniejszym jak babcia klozetowa ;o.
Co do poznawania przyjazni na cale zycie, przez tibie 1 para sie pobrala
Poznali sie w tych pixelach, zaprzyjaznili az wkoncu pobrali irl.
Wiec pierdolisz smuty.
A roo bije takie monstery, tylko dlatego ze mial rp na 130, pozawieral znajomosci, i je utrzymal =).
Pozdro Sanorek
@Sanor again
po 1 jest taka opcja edytuj, tylko 2 posty wyzej jestes.
po 2, "se you na frosath" z herossem czy bez? =/
po 3, tylko dziecko o ilorazie inteligencji mniejszym jak roo <uwierz mi to jest naprawde niski> jezdzi po rodzinie.
Widac nie dorosles do tego, zabij mnie w pikselkach, tylko na to czekam

Ostatnio edytowany przez Kaer - 18-06-2008 o 00:24.
Kaer jest offline   Odpowiedz z Cytatem