Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keo
Speddy of szmules słyszałem że twoje "muły" wykiełkowały na kreatynie.Wiec niewiem dlaczego tak sie przed tym bronisz jesteś zwykłym ćpunem ,który ma dostęp do siłki.A i apropo tego "dressu adidasa" umnie na Odzieży Zachodniej widziałem taki przed wczoraj za 20 zł kupie sobie taki i bende sie lansować na forum [ale w końcu 3x paski].Pozdro dla BOGA...KREATYNIARZA i rzecz jasna dla najbardzieSro
PS. Sprzedam 5 zł za 6,50zł.
Aukcje moge wystawić na allegro.All legalnie!
|
JAk dojebales, obraziles go ale takze i mnie, kreatyna to suplement diety szmato, jesli nie wiesz jakie ma dzialanie kreatyna to zapraszam do wujka google... tak w skrocie: przyspiesza proces odbudowy miesnia, czesciowo zapobiega zakwasom, jedyne przez co przestalem zazywac to to ze zatrzymuje wode w komurce co powoduje przyrost masy...
Najbardziej przejebales sobie tym:
Widac ze gowno sie znasz, kreatyna to nie koks-.-, a te foty twoje mnie roz*******aja... jeszcze ta zajebista napinka, no kurwa zal... ale z Ciebie cpun(koks)...
buauhauha pewnie dziecko tibi skoro pojecia o zyciu nie masz-.- nie pozdrawiam...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Daldar
Żal? To prawie nic nie daje, mój Ty seksie!
|
Tak to nic nie daje jak sie jest dzieciakiem i nie wie sie jak to uzywac... bezmyslnosc przy kreatynie moze Ci zatkac nery. a Skoro Tobie kreatyna nie dodala masy to znaczy ze nie cwiczyles, w innym wypadku nie dziala, a jesli chcesz nic nie robic i nagle zaobserwowac przyrost masy, polecam 2 miechy w US i tamtejsze fastfoody...

15:31 Zieniu Viva [52]: jaki tel kupic? nokie 6230i czy 6280?
15:31 Yoo Royalek [25]: lepiej tel fyr xd
15:31 Zieniu Viva [52]:

15:31 Zieniu Viva [52]: on ma slimlocka