Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2008, 11:59   #31
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

To ze ms jest magiem nie znaczy ze ma latwiej padac od WSZYSTKICh atakow, w wielu grach mag jest bardziej wytrzymaly przeciwko magii, a knajt pada szybciutko w kontakcie z nia.

Co do serwerow 7.6 ... czasami ktos powie ze tibia 7.6 byla najlepsza zeby pokazac jaki jest elo i wogole, bo tak samo mowil jakis h level. Kolejna osoba robi to samo i tak sie ciagnie...Jestem pewny ze jakby przyszlo co do czego to te serwery bylyby tak samo zaludnione jak epvpki. Fakt, tamta tibia miala w sobie to cos... ale to byl klimat ktory tworzyli ludzie. Teraz w tibie graja dzieci i expnooby(gatunek nooba dla ktorego liczy sie tylko exp).
Przecietny poczatkujacy lazi po depo i w kolko powtarza jedyne wyrazy ktore zna po eng (fri itens plaks), a kiedy ktos odmawia to wtedy najczesciej mozna uslyszec kilka nowych textow "twoja stara...". Kumple czasami mi mowia - ty tez taki byles jak zaczynales grac. Gowno prawda, ja nie lazilem calymi dniami po depo, wolalem pojsc na bagna i tluc swamp trolle z longsworda, albo sie przespacerowac poza veno, co czesto sie konczylo smiercia od gsa.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.

Ostatnio edytowany przez Askaral - 18-06-2008 o 12:05.
Askaral jest offline