Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2004, 08:00   #1
Szatan-zg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny Czy to sprawiedliwe?

Jakieś 10 min temu postanowiłem poskilować (nie afk) na rotach. Tak sobie trenuje a tu podchodzi jakas Dark Any (Level 15) druid. Mówi mi "MOVE!!" (bo byl waski korytarz) a ja jej grzecznie, że trenuje i że byłem pierwszy. Nie chciałem jej wpuścić bo po pierwsze musiałbym zabić rota (a miał cale życie) a po drugie ten korytarz prowadził do respa rotów ktore sobie brałem jak mi pomarły tamte. Postała i narzekał tak z 2 min i zaczeła mi zabijać roty z hmm. W końcu doszliśmy do tego respa, i powiedziała, że zabije tylko 1 rota weźmie loot i sobie pójdzie. Zabiła wszystkie ( ok 3 ) i wtedy przeszedł Polak. Razem z nim zablokowaliśmy ją, pogadaliśmy a jak poszedł, zostawił skrzynie, żebym mógł dalej blokować. Zaczeła mnie i jego (jak jeszcze był) strzaszyć reportem i kolegami (gram na Calmerze).
Jak pisze te słowa to mija właśnie 30 min jak ona tam stoi. Piszcie czy postąpiłem słusznie (nie czy przepisowo, tylko czy wy też byście tak zrobili).
Szatan-zg jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.