Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2008, 17:12   #21440
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Herossik Pokaż post
@ Balbuch <czy jak ci tam >

po 1 wypier.... na refugie
po 2 mam cie w dupie
po 3 ten 36 ed tam expil z teamem
po 4 gram ile chce
po 5 nara
:O

Widac odrazu poziom

Wole jednak Herga od ciebie i kolesi twojego pokroju. Chociaz pogadac spokojnie mozna.

I do Marzenia ktory uwaza sie za Lorda Marzen

Nie boje sie Herga , nie wiesz kim jestem , i wypowiadam sie pod tym nickiem bo po prostu innego nie mam (inicjaly chara jeszcze z czasow Isary 2003-2004.
Nie bede zakladal co swiat innego nicka na forum ;P

@down

Thx - podbudowales mnie tym postem

@Lord Snów
Dla mnie zalosne bylo zamieszczenie screena z takim a nie innym opisem , do tego 36 ed nic nie mam chociaz takie healera brac na poi to GZ.
A tak przy okazji mnie tez nie znasz i nie wiesz co moge co nie - udowadniac tobie swoich umiejetnosci nie musze styka ze wiedza ci co maja wiedziec.
Po prostu screen i opis do niego wygladal tak jakby ktos se specjalnie fotke zrobil z trapa i probowal tym osmieszyc Herga i to jeszcze w taki sposob ze sama sie bardziej ta osoba osmieszyla nie osmieszajac wogole Herga.

EDIT :O

@down
Ja sie nie kloce ja tylko bronie tych co sami sie na tym forum nie obronia - latwo jest ejchac na kogos kto nawet tu nie zajrzy pewnie....
A takich zreczy nie trawie. Po prostu zasada. I nie chwale sie tu niczym bo ja z innej bajki i z innego swiata.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 18-06-2008 o 17:30.
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem