Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2008, 19:33   #21458
Hainlie
Użytkownik forum

Hainlie's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Oświęcim

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hainlie
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DreamLord Pokaż post
Hah jak widzę wasze posty to źle mi się robi
Widać że każdy z was się boi herga i jego ekipy tylko heross i roo nie
Założę się że nikt z was main charem nie napisał by do herga "your mother is bitch" albo tego typu teksty bo porostu się boicie ruthlesów
Ktoś tam up gadał że noobowaty 36 lvl ed poszedł na poi żeby mieć ssa z hergiem kolejny dowód że boicie się herga i myślicie że Achon przeglądając forum zobaczy co piszecie i weźmie was do ruthless
Mago (to ty pisałeś chyba o tym noob 36 ed) pokaz mi ssa jak ty huncisz 36 ed na poi cieniasie Tamten ed huncił z teamem i przyszedl tamten idiota i go trapnoł żałosny jesteś

Chociaż nie przepadam na herossem to przyznam mu rację i roo też ruthless to cioty

Zaraz będzie 1000mlm postów typu chyba Ty się boisz ruthlessów tak więc mowie z góry dajcie ssa jak jedziecie herga po starych main charem to zobaczymy

Tak tak wiem co myślicie dlatego odpowiadam z góry jak któs chce to mogę dać ssa jak sam pisze takie coś do herga to jest wyraz mojego nie szacunku do tego idioty

To mnie teraz rozwaliłeś człowieku
Nie wiem kto by sie go miał bać
Swoim poprzednim charem mialem z nimi wojne która rozpetala Atimka
I nie opłacila sie na nic .. do tego żałuje .. że w ogóle miala miejsce ..
I nie bałem sie ich .. jechalem duzo osob .. Sorca .. Terro i co ?
Szkoda jedynie czasu na to bylo .. i żaluje ze mialo miejsce ..
Staracie sie bronić i i tak każdy was jedzie ^^
Dzieci UPDATE ! 0 Doświadczenia gry .. (ub inaczej .. Dzieci Hotkeyów )
Sproboj zainstalowac sobie jakiegos otsa z starą tibią i ubij DLa z (najcmocniejszej wtedy broni) GS .. I otwieraj plecak z uchami + likaj na uha a potem na siebie .. a nie wciskaj klawisza F"x" to bedziesz wtedy pro ..

Ja swojego 1 dla zsolowalem na 40 lvl jakos wywalilem na niego kilka bp uh .. i to bylo w czasach starej TIBI..
ss

Ostatnio edytowany przez Hainlie - 18-06-2008 o 19:39.
Hainlie jest offline   Odpowiedz z Cytatem