Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toral
mumumumuuhuuhewhwhehehahahahahhhehehahahahahaaahha h hahahha hah ahu,mumumumuhahehehahahaha
tak mnie rozsmieszyles piszac tego posta.
Jestem ciekaw ilu ludzi starych/nowych uzytkownikow tego beznajdziejnego forum popiera ta twoja wypowiedz.  /14lat plax/ <--- tylko ci?
|
Pewnie ktoś popiera bo wiadomo w sporze o panowanie nad servem zawsze są co najmniej 2 strony i każda ze stron ma część racji ale nie da się uniknąć i błędów.
@Elaro czy ktoś tam wyżej
Nie sądzę żebyś miał po raz 1 do czynienia z luzem ze strony wri co przejawia się waszym panowaniem na servie więc nie wiem czemu napisałeś że po raz pierwszy zaczynacie panować.
@ktośtam
PA zawsze było jest i będzie dla nie których plusem a dla innych minusem serverów typu pvp, ale moim zdaniem sęk w tym że nie jest problemem fakt że ekipa valentines "używa" PA bo przecież pracują na swoje lvle żeby mieć jakieś profity z tego, lecz problem leży w tym że Wy narzekacie na PA from SWE a sami robicie to sami. To działa w kółko i jest bez sensu. Jeżeli walczycie z SWE to powinniście porzucać część metod jakimi posługują sie kabaty z północy ponieważ to ich zachowanie spowodowało u was tą nienawiść/niechęć/wkurw** (niepotrzebne skreślić).
@ktośtam II
Ja się nie żalę ponieważ nie gram w tibie wogóle ale leży mi na sercu los elysii bo według mnie to i tak najlepszy serv jaki istnieje choćby się tam waliło i paliło. ( Możę kiedyś wrócę ale to tak mocnym marginesie)
@topic czy coś takiego
Moim zdaniem (i tylko moim) dużo polaków zniechęciliście (to do valentines) swoim PA i częściowo to jest powodem negatywnych stosunków między - jak tu nie patrzeć - rodakami.
Co do pukawek to właśnie bawiłem się w to i nie raz oberwałem po twarzy więc proszę mi nie zarzucać że wtedy siedziałem w domu. W tibię grałem sporadycznie (przy okazji deszczu itp.). Nie jestem typowym no lifem i w moim mniemaniu nie zaniedbuję relacji międzyludzkich w moim otoczeniu.
Dziękuję. Jak ktoś zrozumiał chociaż połowę z tego to będę zaszczycony.