Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2008, 22:42   #27
Nie_a_ty
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Union_Aqua Pokaż post
Bede interweniowac u moderatorow w twojej sprawie. Tego pana ktory wklepal to zdjecie kilka razy up to bym powiesil na strunie od gitary... Jestes tak zajebiscie pojebany ze az nie moge powstrzymac nerwow. Male zarty ? Pojebalo cie na ryj idioto. Zrob sobie takie zarty ze swojej mamy. Wiesz dlaczego nie zrobisz ? Bo ja kochasz. A my nie chcemy takich zartow bo kochamy Papieza...
Widze że ktos tu ma problemy ze sobą.

Ja ze swojej mamy robię żarty i ona siez nich śmieje. Dlaczego ? Bo wiemy że to tylko żarty nie mające na celu nikogo urazic. Pokazałem jej obrazki z serii "twoja stara" i nie obraziła się tylko powiedziała "jakie to głupie ".

Mówie jeszcze raz dystans dystans dystans do siebie do swiata do religii (a to szczególnie bo żyjemy w państwie zdominowanym przez moherów), a żyje się znacznie lepiej.

Zresztą wszystkie blondynki powinny się obrazić ze są zarty o nichi te żywe i te martwe.

Pozdrawiam, pewnie i tak mnie zbesztasz jak to zrobiłes z panem pare postów wyżej. Widze że nie umiesz dyskutować bo bluzgi w stylu "idioto" mówią same za siebie.
  Odpowiedz z Cytatem