Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2008, 00:50   #233
Cacuss
Użytkownik Forum

Cacuss's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Wpisy bloga: 6

Domyślny

Stary ty to masz najebane! xd
Najlepiej sobie dokładnie zanalizować cały sen. Skąd mogły się wziąć takie, a nie inne przedmioty, zwierzęta, zdarzenia.
Np. Ten śnieg z krwią mi by się skojarzył z filmem, który dzisiaj oglądałem ('Dom latających sztyletów' ^^). Czyli coś, co w tym filmie było jest odwzorowaniem tego, co mi się przytrafiło w życiu, albo co czułem, itd.
Hmm.. Ta ostra trawa, to oznaka depresji <buuu, postraszę Cie trochę >. ..Przynajmniej mnie zawsze coś kuło, szczypało, jak miałem załamke, a lepszej rzeczy niż trawa nie da się znaleźć do tego typu zadań.
Cały sen, trochę jakby piekło przypominał. I wychodzisz z tego korytarza do własnego życia, zatytułowanego 'obłęd'?! To chyba mówi samo za siebie.

Miałeś jakieś dylematy co wybrać? Czy pójść tędy, czy tędy? Jakiś wybór, czy wszystko tak... automatycznie?

To takie naprowadzenie, bo tak naprawdę tylko ty możesz rozkminić ten sen, bo to był twój sen. Ostatecznie jak masz rodzeństwo to sobie z nimi pogadaj, bo czasem myślą tak samo jak ty

@Edit: A może coś Cię czeka... 'Oskarżające Cie postacie', utrata przyjaciół. Nie wiem co to mogło by być. xd

@Athelas: Nie, błagam

Ostatnio edytowany przez Cacuss - 19-06-2008 o 00:54.
Cacuss jest offline   Odpowiedz z Cytatem