Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2008, 12:32   #21506
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DreamLord Pokaż post
cośtam ktośtam up
A skąd wiesz że roo jest noobem ?
Znasz go?
I skoro dla Ciebie bycie pro to jest jakieś osiągnięcie na małym lvlu coś silnego to dla was roo to powinien bóg być
Albo ten 36 ed na poi
A herg jest śmieciem bo roo nie potrafi ubić tylko 36 ed

ktośtam up też
grałem w tibię jak jeszcze nie było rodów wandów souli i innych tego typu rzeczy i hotów też a więc wiesz....
Nie za bardzo umiesz czytac ze zrozumieniem ale ok , wyjasnie ci to moze prosciej :O

Nie napisalem , ze jakies osiagniecie na malym levelu czegos , zabicie czegos silnego itp.
W miare czytelnie chcialem ci uzmyslowic cos innego.
Ale ok zrobie dluzszy wywod bo masz problemy z logicznym mysleniem.

Idac na kopalnie (czy tam dle poi) na 120 lvlu masz o wiele ciezej niz idac na 250 lvlu i to bez porownania ciezej.
W ktorym momencie wiec musisz wykazac sie wiekszymi umiejetnosciami i w ktorym momencie je zdobywasz?
Odpowiedz jest jasna - na 120 lvlu , potem im wiekszy level tym bardziej sie cofasz zajmujac sie tylko expem i niczym wiecej.
Dlatego pozniej wazne sa dla utrzymania umiejetnosci w grze tez ciezsze wyzwania , nawet niech to bedzie 1-2 razy w tygodniu. Czlowiek zajmujac sie tylko expem i to coraz latwiejszym zatraca wszystkie umiejetnosci ktore zdobyl wczesniej.

I o to mi chodzilo.

A teraz pytanie - ciekaw jestem na czym Heros expil na 120 lvlu? (bo teraz na jego levelu expienie na czymkolwiek o niczym nie swiadczy - ale jakby pochwalil sie jeszcze dajac screena <bo jakos na slowo to ciezko mu po jego stylu wypowiedzi uwierzyc> na czym expil , to bym mial w miare jasny i oczywisty poglad na jego umiejetnosci.

PS
No chyba ze rozni ownerzy expili na czym innym?:O
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 19-06-2008 o 12:44.
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem