A ja sie z panami nie zgodzę.
Boty
Blokowanie respów
Jakby ktoś nie wiedział to:
Ukryty tekst:
Noob - osoba, grająca już przez dłuższy czas, lecz nie znająca podstawowych zasad, nie umiejąca grać, mimo iż każdy próbuje mu pomóc, zazwyczaj mówi, że to on ma racje a nie my, lub używa wulgaryzmów, by zaimponować innym
Newbie - osoba ucząca się grać, lecz jeszcze nie znająca podstawowych zasad, nie umiejąca grać, lecz słucha czyiś wypowiedzi, patrzy na innych, czyta poradniki i przyznaje się do swoich błędów i uczy się na nich.
Dlatego, postacie rookstayerów blokujące wejście, są niesłusznie nazywane noobami, co im nawet pomaga w pracy. Za to wy myślicie, że oni blokują te expowiska dla zabawy...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Charin
@topic
Wg. mnie to mało miejsc gdzie można w 2 osoby spokojnie zabloczyć teren i otworzyć sklep(1 osoba to w ogólle nic nie zdziała.....).
|
Sklepik? Heh zazwyczaj resp blokuje się z innego powodu, którego wymieniłem wyżej, a z 3 noob charami można zablokować:
Ukryty tekst:
- Bear Hell (wiecie gdzie

)
- Mino hell
- Bear room i całą tamtejszą okolice
- trole < od mino hella
- Poison Cave
- Trolle (na pacc)
- Gobliny (też pacc)
- Skelety (pacc i facc)
- Raty (tak raty, ale nie całkowicie i niezbyt opłacalne)
- Wasp tower
- Rotworm hell
- prawdopodobnie wszystkie respy na rooku
Bugi to wyjątek, bo ich nie da się ztrapować
Przyznam, wam niżej racje, ze każdy raczej ma swoje zdanie na temat tego, a wszystkie nie są do końca słuszne...
Przyznam się też, że czasami też blokuje respy, by niektóre nooby/osoby za którymi nie przepadam nie wchodziły, ale próbuje to robić rzadko..
@Kefka

Jestem noobem? No cóż trudno.

Dzisiaj z Nufim ubiliśmy kolejnego botera na bearach.

(aż 4 trapy nieudane...)