Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2004, 16:03   #129
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

buuu, zbanowali mi konto za przekroczenie limitu ... eee to nie chce mi się dalej tego robić .....

Teraz na serio, na razie straciłem sporo czasu na przejrzeniu wszystkich grafik (po ostatnim upie) i wybraniu wszystkich przydatnych. Co oznacza: nowe rasy i potworki, trochę nowych map. Tyle że przerobienie np. takiego cyca w kawałkach do stanu przydatności zajmuje mi ~20 minut (sklejenie tych ćwiartek, nadanie przeźroczystości, ułożenie w kolejności) ... a nauka nade mną wisi więc upa na razie nie będzie ... Tymczasowo gra będzie niedostępna, nie chce mi się zakładać nowego konta, potęsknicie trochę to chętniej zagracie po upie ;P.

Co do propozycji:
- multiplayer- raczej odpada z powodu ograniczeń flasha odnośnie komunikacji przez internet
- boty- cóż, nie mam pomysłu na schemat działania takiego bota, na jakiej zasadzie ma wykonywać ruchy, ale jest to możliwe do zrobienia. Więc jeżeli ktoś ma głowę nie od parady, to niech wykombinuje coś ciekawego a ja postaram się wdrożyć
- kampania ... a od czego HoMM masz ? a na serio, jakby się uprzeć to mógłbym zrobić ... ale ... nie ... to za dużo roboty

pozdrawiam, p.l

Ps. Jeżeli ktoś nie doczytał, to gra będzie tymczasowo NIEDOSTĘPNA

p.l jest offline   Odpowiedz z Cytatem