Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2008, 17:56   #381
Carbon
Użytkownik Forum

Carbon's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
Carbon ma numer GG 9243857 Send a message via Skype™ to Carbon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RookeR Pokaż post
@2xup

To był Test serwer, a dostał się on dzieki GM (może dzieki CM) po przez teleportowanie go tam.

@Topic

Większość osób tu pisząca (tzn. ta część która chce rozwikłać "zagadke") skupia się na trójkącie i obliczeniach... Tylko powiedzcie mi jedno... W którym queście Cipsoft stosował jakieś "teorie" matematyczne (patrz "metoda trójkąta" napisana w tym temacie =d) ? Może powinniśmy się skupić na wogóle czymś innym? Tylko na czym...?

Edit:

Przed chwilą robiąć sobie być może historyczny screen shot z Hyacinth-em zauważyłem coś dziwnego... Być może już dawno wyjaśnionego no ale...

17:25 Betrezen Ultor: Last screen with Hyacinth... Pozdrowienia dla tibia.pl oraz całej Candi.
<b>17:25 Hyacinth: It is shaped by the will of the gods, so we don't have to question it.</b>

Czy ktoś to zdanie już kiedyś zauważył ? Bo ja nie... A dodatkową ciekawostką jest to że Hyacinth nie raguje na rzadne wypowiedziane do niego słowo z tego zdania... Czy to nie dziwne... Jeżeli to już było prosze o odpisanie...

Pozdrawiam

A pokaż mi jakikolwiek dowód że to był TS jeżeli w jego wypowiedzi było ewidętnie napisane

"Że ja wam tego nie powiem ale może ktoś kiedyś odkryje tajmnicę SoF'a i stanie na tej wysepce" ( czy coś takiego )

Carbon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.