Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecio
No wiec tak ;p
Wrócilem dzisiaj z roboty wbijam sie na tibie a tam pod dp spam "Wiecio idz na slonie z Vadrinem ", "Idz na poi " , "Twoja kolega padl z kim mnie dedniesz " kiedys tam nawet wiele osob mi grozilo ze jakby mnie znali w rl to bym mial morde oklepana itp a wiec tak chcialbym wszystkim ktorzy zagladaja na to forum wytlumaczyc moj stosunek do tej gry . Z rl w tibi znam kilka osob np. Vadrin ,Brusiq ,Thena Drais, a dokladniej to cała gildia w ktorej jestem to sa moim rl wiele osób smieje sie patrzac ze sa tam 20 lvl~ale poprostu nie wstydzimy sie swoich rl znajomych i nie zalezy nam na tym zeby ktos patrzyl na nasza gildie z zachwytem z osob ktore poznalem w grze w rl spotkalem sie tylko z grubszyym jadziami i wodzem dla tych ktorych znam moglbym poswiecic swoja i tak slaba juz reputacje czego inni boja sie zrobic bo nie chca stracic szacunku (Bubel) duzo osob mowi ze nie mialbym zycia w rl jakby mnie spotkali i do tego teraz tez sie odniose nikt z was którzy tak mowia mnie w rl nie widzial i raczej nie bedzie wiec czego takie teksty leca w moja strone
Mysle ze kazdy zrozumial o co mi chodzi w tym co napisalem up i nikt mi nigdy juz nie wypomni ze zrobilem cos na tibi bo to tylko gra i moge wlasnie na niej robic to czego w rl nie robie.
Nie uzywalem znakow interpunkcji i nie patrze na bledy ktore popelnilem takze prosze o nie komentowanie ortografi i stylistyki
Jutro zedytuje posta i dodam jakiegos ss dzisiaj nie chce mi sie juz szukac
|
Ładne Wiecio wytłumaczenie, a może skomentujesz ten screen ? co ? hmm ciekawe jak wtedy to skomentujesz