Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beattenb
Ja nie jestem w wojnie, expic moge ,a klase zdalem.
Wiec nie rozumiem po co te zenujace teksty typu ,ze jesli druga strona wygrywa wojne to odrazu nolifry , zostaja w 1 klasie podstawowki 4 lata i nie maja twarzy.
Opena heat wygral MagicWallujac DO od srodka nob charami, wiec mysle ze bylby remis bez tego.
|
A żeby oni wcześniej nie mieli w piździec swoich noobcharów na każdym poprzednim openie to tez by był remis, jak nie nasza wygrana, tak samo jakby babcia miała wąsy to by dziadkiem była, po próżnicy gdybać sobie można ale po prostu pokazaliśmy, że nas nie wyjęto z dupy jak ich, great pvperów.
CO BYM NIE BYŁ GOŁOSŁOWNY
Dzisiaj w nocy Runer of Dark mnie chciał "trapnąć" i "zadedzić" w miejscu gdzie jest 3 sqm przejście, miał w chuj czasu wyjść z łódki, bo to było w LB i ja biegłem tak, że widzieliśmy się na ekranie i jakoś wyszedł dopiero w momencie kiedy ja już wszedłem do pzta i walnął mwalla dokładnie w kratke z której zszedłem, a nie miałem ani gran hura czy time ringa ani nawet utamy... Zal po prostu. To raczej nie przypadek, że wygrywamy... Może owszem jedną osobą ciężko trapnąć w takim miejscu, ale bez przesady...