Temat: Moje prace
Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2004, 19:01   #19
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Na początek uwaga - NIE, NIE! Tylko nie .bmp!

Strange Sword

Rzeczywiście, wygląda jak wykałaczka... Rękojeść cieniutka jak cholera, a ostrze jest wyjęte z katany.

Dual Club

Przypomina mi te pałeczki higieniczne... Dziwny jakiś, cieniowanie straszne. I to byłaby bardziej dzida niż pałka.

Armor

Bez jaj no... Kanciasty jak moja głowa, beznadziejnie dobrane kolory i kiepskie cieniowanie.

Shield

To samo co w przypadku pancerza. No i te kabelki po bokach...

Strong Axe

Do bani. Kolorki mdłe, do tego te kolce na trzonku...

Giant Sabre

Nie wygląda jak szabla... Ujdzie.

Green Sword

STRASZNIE dziwny. Ostrze wygląda jak, ekhm, prezerwatywa...

Marmur Shield

Marmurowa? -_- Beznadzieja. Całkowity brak pomysłu, takie typowe coś zrobione od niechcenia.

Skull Hammer

Jakaś ta czacha spłaszczona, a trzonek zbyt cienki. Ale może być. Aha, nie nazwałbym tego raczej młotem, a mieczem...

Sword Of The Sky

Świetny! Ostrze fajnie wygląda, tylko ta rękojeść nieco za cienka.

Triple Axe

Może być... Tyle, że ta broń bardziej przypomins młot.

Frost Sabre

Wzorowałeś się na SOTS, tak? Fajny, wcale niezły... Tyle, że widzę błąd - jest luka w jednym miejscu, nie ma konturu.

Giant Sword

Wygląda, jakby miał się zaraz złamać... Niezbyt szczęśliwe kolorki, i nie jest Giant WoGle.

Thunder Axe

ŻENADA. Głupi kształt, beznadziejne kolory (strasznie mdłe), do tego kanciasty...

Throwing Hammer

Jeszcze gorszy od poprzednika. Ty wiesz, co to jest MŁOT? To młotka WoGle nie przypomina! Bardziej przypomina Ice Rapiera...

Ogólnie, to oceniam cię na trójkę - przeciętny artysta z ciebie po prostu...

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 29-12-2004 o 19:04. Powód: Taga "quote" w jednym miejscu nie wywaliłem... Palant ze mnie, łuuuu. ;(
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem