Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2008, 21:39   #394
Buszman
Użytkownik Forum

Buszman's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szymi_11 Pokaż post
Nawet dobrze tylko te okienka z handlem zepsują klimat, którego i tak nie ma i nowe potionki i odtrutki dla rookstayerow oczywiście -.-
Szczególnie spodobała mi się ta pierwsza wypowiedź.

Klimat może był, ale to w Tibii 7.6 i niżej. Później ta gra zaczęła zmieniać się w szybkie nabijanie expa i 'maszynkę' do kasy, ofc. dla ludzi z cipsoftu. Teraz nie liczy się już klimat, a więc co za tym idzie, w tym momencie wprowadzenie tych okienek handlowych to doskonały pomysł. Dodatek ten umożliwi jeszcze szybsze wbijanie expa i 'siekanie' jak na ots'ach (widziałem ten dodatek właśnie na ots'ach, znowu próbują być lepsi...).

No i te potiony...
Czyżby cipsoft zrobił krok ku rookstayerom? No nie wiem... To jest taki przedsmak ile potionów mamy na mainlandzie (tak jak legendrany Ghoul, czy też Mino Mag). Może i ułatwi to gre rookstayerom, no ale, omg, dajcie spokój wg. mnie rookstayer to też profesja.

Itemy wyglądają zachęcająco, no i nareszcie nowe różdżki i bronie dystansowe! Teraz cipsoft robi itemy dopasowując je do dodanych we wcześniejszym updacie żywiołów. Szczerze mówiąc, to ten update jest nawet, nawet... Ale po co ten outfit..? (demon hunter... skłon do paladynów?)

Apdejt! Na obecne czasy Tibii jest - jak znalazł. Kto zaczął gre na Tibii 8.1 z pewnością mu się podoba, a Ci, którzy zaczynali na 7.6 (tak jak ja) będą narzekać lub próbować zrozumieć co ten Cipsoft wyprawia...

Pozdrawiam

@Edit

@Up

Można to i tak rozumieć... Troche racji masz.

@Edit2

No to się rozpisałeś. Cóż za subiektywna opinia xD

Ostatnio edytowany przez Buszman - 20-06-2008 o 22:02.
Buszman jest offline