Temat: hip-hop
Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2008, 10:17   #85
Vekegi
Użytkownik Forum

Vekegi's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."

Stan: Niegrający
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
Nie, nie kminie. Nie wypisywałem żadnych żali. Tylko widać, że udajesz wielkiego znawcę hh, rapu i ostrego. co najmniej jakby był Twoim dobrym ziomem.
Bo wiesz nie zmieniam swojego gustu, że raz słucham rap a za rok czego innego, bo taka moda. Słucham rapu od paru lat więc można powiedzieć, że co nie co o nim wiem. Zresztą tak jak Ostrego, nie jest moim ziomem (a żałuję), ale znam jego twórczość bardzo dobrze. Ten kto mnie zna (osobiście bądź nawet przez neta..) wie jak się jaram Ostrym i że nie jest to artysta, którego posłucham tydzień i jaram się kolejnym. Nawet z forum jeśli ktoś mnie pamięta z dawniejszych czasów to wie o tym
Koniec mojej litanii. Może ktoś zrozumie, ale jestem po ciężkiej nocy i może być to nie zrozumiałe : P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Szocik Pokaż post
Ja wam powiem tak OSTRy jest spoko ale po tych 9 albumach widać ze nie ma już o czym nawijać czasem bezsensowne teksty wali "warzywa Bonduelle śmierdzą jak z dupy kibel" coż to kurwa jest czemu ma to służyć ???...
Niby niczemu.. ale zauważ, że mówi o tym, że co niezdrowe Chociaż mleko w nadmiernych ilościach też jest podobno niezdrowe

Ostatnio edytowany przez Vekegi - 21-06-2008 o 10:20.
Vekegi jest offline   Odpowiedz z Cytatem