Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2008, 11:28   #13902
Pqwelec
Użytkownik Forum

Pqwelec's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Kielce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beey
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damiano316 Pokaż post
Widze że tekst o IQ sciagnołeś po Kaiu, sie tak zastanawiam czy czasem dziecko bawiace sie patykiem w lesie nie ma mniej IQ. Hmmm... od kiedy Częstochowa to wieś? Od nikogo nie pożyczyłem 200k a do mojej mamy sie nie do*******aj bo sam jej nie masz. A tak pozatym to WY*******AJ Z TEGO FORUM NIKT CIE TU KURWA NIECHCE! WON !!

Gz Allan xD

Mamy nie masz to bo widać jak masz najebane w tej swojej posranej bani. Okradales pare miesięcy temu non stop wszystkich na celescie i sprzedawales avengera podladając katane !!! GZ NOOBIE !!! Po za tym okradłeś dwóch swoich bestów na 200k i ~300k. Jednemu zajebales e, a drugiemu cieciu zajebales all z domku. OMF ziom thiefie jakby ziomki których ojebales mieli konto na tym forum to bys w tedy mieli ludzie potwierdzenie cieciu nie dojebany I nikt to ciebie tutaj kozaku nie chce tak samo ladnie lanie na tibi z ciebie jest noobasie, pokaz swoją rl morde? a nie masz pokazesz ludzika z tibi z outfitem assasina rozjebują mnie tacy ludzie jak ty którzy nie mają rl zycia tylko non stop mucą w tibie i biją starą krzesłem pozdrooo ziom. Nie spamuj lepiej.
Pqwelec jest offline   Odpowiedz z Cytatem