Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vekegi
Bo wiesz nie zmieniam swojego gustu, że raz słucham rap a za rok czego innego, bo taka moda. Słucham rapu od paru lat więc można powiedzieć, że co nie co o nim wiem. Zresztą tak jak Ostrego, nie jest moim ziomem (a żałuję), ale znam jego twórczość bardzo dobrze.
|
No ja tak samo. Dobrze znam jego wszystkie płytki, nawet mam oryginały (nie wszystkie). Uważasz, że uległem modzie? nic podobnego. Poza tym to, że teraz słucham rapu a za miesiąc posłucham dobrego rocka czy pop to nie znaczy, że uległem modzie. Podobają mi się jego wszystkie płyty tyle, że przestałem ich słuchać przynajmniej na jakiś czas bo odkryłem coś lepszego dla mnie przynajmniej w obecnej chwili. Ty jesteś tak zasłuchany w ostrym, że rzadko pewnie słuchasz jakichś innych kawałków. Też miałem podobny okres. Ale przynajmniej nie zachwalaj tak go bo owszem, jest dobry, produkuję teraz bity dla czarnuchów itp. ale bez przesady.. jest wiele dobrych artystów.
Cytuj:
no jak to, wszędzie informacje że ma być 23. Nawet preordery zostają wysyłane 23.. w empiku kupiłeś?
|
Masz rację. Słyszałem, że ktoś zajebał gdzieś z empiku płytkę i wrzucił ją do neta więc kolo pewnie ściągnął
Co do gurala to on flow i głos ma dobre, ale teksty porażka..praktycznie w każdym jego utworze, powtarzają się motywy z poprzednich...
Kto wyprodukował tę płytkę? Mateo? On jest dzik ;]