Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2008, 17:29   #13904
Damiano316
Użytkownik Forum

Damiano316's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2007
Lokacja: Czę100chowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radawka
Profesja: Paladin
Gildia: --Brak--
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 70/56
Poziom mag.: 12
Damiano316 ma numer GG 3788760
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pqwelec Pokaż post
Mamy nie masz to bo widać jak masz najebane w tej swojej posranej bani. Okradales pare miesięcy temu non stop wszystkich na celescie i sprzedawales avengera podladając katane !!! GZ NOOBIE !!! Po za tym okradłeś dwóch swoich bestów na 200k i ~300k. Jednemu zajebales e, a drugiemu cieciu zajebales all z domku. OMF ziom thiefie jakby ziomki których ojebales mieli konto na tym forum to bys w tedy mieli ludzie potwierdzenie cieciu nie dojebany I nikt to ciebie tutaj kozaku nie chce tak samo ladnie lanie na tibi z ciebie jest noobasie, pokaz swoją rl morde? a nie masz pokazesz ludzika z tibi z outfitem assasina rozjebują mnie tacy ludzie jak ty którzy nie mają rl zycia tylko non stop mucą w tibie i biją starą krzesłem pozdrooo ziom. Nie spamuj lepiej.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH no to stary dojebales leze na ziemi ahhahahahahahahahahahahahaahaahahhahahahahahhahaha hahahahahhahahahahahahahahhahahahaahahhahahahahaha hah. nie okradłem nikogo cieciu a moi best znaja moje passy a ja ich takze nie pierdol... haahha teks o assassinie mnie dojebal haaha kto tutaj pokazywal full barba na faccu? haha ja i non stop tibia haha widzisz jak mluce z lvl? 1 lev na dwa tyg. Mnie nie chcą na tym forum? jakos sie nikt na mnie nie skarzyl tylko na ciebie wyzywaja zal mi ciebie stary...

Sorry za spam ale nie mogłem sie powstrzymac jak zobaczylem co on napisal
na jakim mieście grałem na roku?
xD!

OLD LUKAASZOS
Damiano316 jest offline   Odpowiedz z Cytatem